Зайдіть найкращу роботу за кордоном серед найбільшої кількості пропозицій в Україні.
З усіх питань звертайтеся
truework.info@gmail.com
+38 (096) 68-11-911
Назад до усіх новин

Argumenter mot lønningslån

Hvis du noen gang har tatt opp et lønningslån, har du sannsynligvis blitt satt på defensiven av de høye rentene og den korte nedbetalingstiden. Enda mer kan du være bekymret for at du vil bli utsatt for en rettssak hvis du misligholder lånet. Disse handlingene kan skade kredittvurderingen mikrolån på dagen
din og gjøre det vanskeligere for deg å få ny kreditt i fremtiden.
Heldigvis finnes det flere alternativer for å unngå disse problemene. Fortsett å lese for mer informasjon om alternativene dine.

Argumenter mot lønningslån

Lønningslån er en form for kortsiktig utlån som krever at låntakere gir tilgang til bankkontoen sin. Mange långivere tillater direkte innskudd, men noen prøver til og med å få pengene tilbake direkte fra låntakernes brukskontoer. Disse uventede uttakene kan skade kredittscore og øke overtrekksgebyrer. Uansett hvordan disse lånene er oppnådd, er de ikke et godt alternativ for mange mennesker. Her er noen argumenter mot lønningslån som kan overbevise deg om å revurdere avgjørelsen din.

Et av de vanligste argumentene mot lønningslån er at de er for enkle å få. I tillegg har mange lønningsutlånere høye renter. Noen långivere tar så mye som 30 prosent mer enn andre lån. Noen få selskaper anses å ha høyere risiko enn andre, så du bør alltid sammenligne priser med utlåner før du registrerer deg for et lån. Noen av disse selskapene er regulert av den føderale regjeringen, noe som gjør dem enda vanskeligere å få tak i. Til tross for dette prøver regjeringen å beskytte forbrukerne ved å slå ned på lønningslån.

Noen hevder at disse lånene er rovdrift. De retter seg mot folk med dårlig kreditt og lav inntekt. Disse långivere retter seg ofte mot disse menneskene og forfølger aggressivt ubetalt gjeld. Mens markedet for lønningslån har økt i regulering det siste året, er de fortsatt rovdyr og har negative effekter på økonomien. Hvis du vurderer å søke om et lønningslån, sørg for at du vet hva du gjør. Ellers kan du havne i en dårligere økonomisk situasjon enn du startet med.

En av de største grunnene mot lønningslån er at de kan være dyre. Noen långivere krever renter på opptil 1500 % APR. Dette kan fort gå opp. I tillegg er det mange andre låneformer tilgjengelig som er mye rimeligere. Det er bedre å bruke kredittkortet ditt eller en annen betalingsmåte før du søker om lønningslån. Hvis du ikke har råd til betalingene, bør du se på usikrede lån. Mange selskaper har lavere rente enn lønningslån.

Høye renter

Lønningslån kan være en enkel løsning, men de er ikke uten risiko. Disse lånene har høye renter, som raskt kan spiralere deg inn i en gjeldssyklus. Consumer Financial Protection Bureau beregner at den gjennomsnittlige kostnaden for et lønningslån er mellom $10 og $30 per lånte $100. Hvis lånet ikke betales tilbake på den første lønningsdagen, legges gebyrer på og en person kan ende opp med å betale mer enn det opprinnelige lånebeløpet i renter. Lønningslån er med andre ord ikke den beste løsningen på uventede utgifter, og de er ikke en billig vei ut.

Renten på lønningslån er så høy at noen stater har satt grenser for hvor mye långivere kan kreve. I noen stater kan renten på et lønningslån være så høy som 500 prosent. Av denne grunn er det viktig å finne en utlåner som rapporterer til de store kredittbyråene. Dette vil etablere en god historie med retttidige lånebetalinger, noe som vil bidra til å gjenoppbygge kreditten din. Mens lønningslån har høye renter, er de fortsatt et alternativ for mange forbrukere.

Lønningslån kan være en utmerket måte å møte en nødsituasjon på, men de kan være vanskelige å betale tilbake på neste lønningsdag. I mange tilfeller kan du ikke betale tilbake lånet på første lønningsdag, og du kan havne i en gjeldssyklus du ikke kommer deg unna. Hvis du trenger penger til en spesiell begivenhet eller uventede medisinske utgifter, bør du vurdere andre finansieringsalternativer. Et lønningslån kan være et fristende alternativ, men det er viktig å vurdere risikoen før du registrerer deg for et.

Hvis du ikke har råd til å låne nok penger til en nødsituasjon, bør du heller vurdere å ta opp et avdragslån. Disse lånene har vanligvis lavere rente enn lønningslån og lar deg betale dem tilbake over en lengre periode. I tillegg vil du ha muligheten til å bygge opp nødfondet ditt og unngå lønningslån helt. Hvis alt annet feiler, prøv å se etter en kredittforening eller samfunnsorganisasjon som kan hjelpe deg med din økonomiske krisesituasjon.

Kort nedbetalingstid

Hvis du trenger kontanter raskt, er et kortsiktig lån et godt valg. Disse lånene forfaller vanligvis innen to til fire uker, eller på neste lønningsdag, avhengig av hva som kommer først. Vanligvis skriver låntakere en post-datert sjekk til utlåner og gir dem fullmakt til å belaste bankkontoen eller kredittforeningskontoen på forfallsdatoen. Långiveren innløser deretter sjekken eller tar ut pengene elektronisk. De fleste tilbydere av lønningslån tar mellom $10 og $30 for hver $100 lånt.

Når du låner penger fra en lønningsutlåner, kan du forvente å betale tilbake lånet innen et år, noe som ikke er veldig lenge med tanke på rentene og andre gebyrer knyttet til det. I tillegg ber mange lønningsutlånere om en etterdatert sjekk som vil bli innløst når låneperioden slutter. I noen tilfeller kan du også gi dem fullmakt til å elektronisk ta ut pengene fra bankkontoen din for å dekke lånebeløpet. På grunn av dette bør du alltid ha en nedbetalingsplan på plass for å unngå forsinkelsesgebyrer og høye renter.

En annen ulempe med lønningslån er den korte nedbetalingstiden. De fleste bruker disse lånene til å dekke utgifter som husleie og verktøy. Faktisk er 58 % av låntakerne ikke i stand til å betale hele lånebeløpet i løpet av en enkelt måned og må låne lånet på nytt for å dekke underskuddet. Mens den gjennomsnittlige nedbetalingstiden bare er seks til åtte uker, har de fleste ikke råd til å betale tilbake i tid og sitter fast i en ond sirkel av gjeld.

Et kortsiktig lån kan være en livredder hvis du trenger penger raskt. Disse lånene kan være en gave i nødstilfeller, men vær forsiktig da de kan komme med høye gebyrer og renter. Selv om du trenger penger i noen dager, sørg for at du undersøker alternativene dine nøye før du bestemmer deg for å bruke et kortsiktig lån. Et kortsiktig lån kan være det eneste alternativet du har når du er i nød.

Beskyttet av den militære utlånsloven

Formålet med militærutlånsloven er å beskytte forbrukere i militæret og samtidig holde styrken økonomisk forsvarlig. En sterk hjemmefront er avgjørende for militære medlemmers misjonsberedskap og suksess. Heldigvis beskytter loven forbrukerne på en rekke måter. For eksempel må långivere opplyse om visse lånevilkår og renter. De må også informere militære låntakere om deres forpliktelse til å betale tilbake lånet. MLA er imidlertid fortsatt under utvikling.

For en detaljert forklaring på hvordan Military Lenning Act beskytter militærfamilier, sjekk ut disse vanlige spørsmålene:

Først bør du være klar over omfanget av beskyttelsen i henhold til loven. Mens loven bare gjelder for personlige lån og ikke for kommersielle lån, er tjenestemedlemmer og deres pårørende beskyttet. Loven tar sikte på å begrense rov utlånspraksis som setter tjenestemedlemmer i fare for mislighold. Loven begrenser også interessen som långivere kan kreve tjenestemedlemmer. Den beskytter tjenestemedlemmer når de står overfor økonomiske vanskeligheter eller har behov for nødkontanter.

En militær lånefraskrivelse er et lån som krever at låntakere gir avkall på visse rettigheter som obligatorisk voldgift eller forskuddsbetalingsstraff. I tillegg kreves det ikke fritak fra militære lån for å binde tjenestemedlemmer til vanskelige kontraktsbestemmelser. Endelig kan ikke låntakere bruke tildelingen som sikkerhet for et lån. MLA forbyr også kreditorer å bruke biltitler eller bankkontoer for å sikre lån. Du bør se gjennom vilkårene i kontrakten din før du signerer på den stiplede linjen.

Mens MLA beskytter tjenestemedlemmers økonomiske beskyttelse, kan långivere som bryter loven holdes ansvarlige. Dette kan resultere i bøter eller til og med fengsel for brudd på loven. Personen som er ansvarlig for overtredelsen kan også holdes ansvarlig etter sivilrett. Bevæpnet med denne informasjonen, bør tjenestemedlemmer føle seg trygge på at de tar informerte beslutninger når de velger långivere og produkter. Med denne kunnskapen kan de unngå risikoen for å gjøre kostbare feil.

Останні новини

робота за кордоном
26 Травня 2023р.

Нові правила перетину кордону з дітьми

Виїзд за кордон з дітьми є однією з актуальних тем і надалі. Якщо ви бажаєте отримати детальну інформацію про правила перетину кордону та можливість виїзду дитини віком 16 років за межі країни без супроводу батьків, ми радимо продовжити читати.   Зміни в підході до виїзду дітей у 2023 році   Законодавство містить чіткі положення, які […]
Читати далі
робота за кордоном
26 Травня 2023р.

В Мадриді українці можуть оформити закордонний паспорт

Оформлення паспортних документів для українців, які знаходяться в Іспанії, тепер стало доступним у новому пункті ДП “Документ” у Мадриді. Державна міграційна служба разом з ДП “Документ” продовжують розширювати географію надання послуг. Зокрема, у Мадриді розпочав свою роботу відокремлений підрозділ, який надає допомогу українським громадянам в оформленні необхідних документів. Далі ми розкажемо про графік роботи та […]
Читати далі
робота для українців
25 Травня 2023р.

Які послуги в Польщу українці можуть отримати безкоштовно?

Згідно з останніми даними, в Польщі постійно проживає близько 2 мільйонів українців. Крім того, десятки тисяч осіб перетинають польський кордон, подорожуючи до цієї країни чи інших країн. Польща продовжує надавати підтримку громадянам України, пропонуючи безліч безкоштовних послуг, починаючи від медичної допомоги до відвідин музеїв. Розповідаємо про безкоштовні можливості, які стоять відкритими для українців у цій […]
Читати далі
робота за кордоном
25 Травня 2023р.

Німеччина: нова фінансова допомога від Job Center для українців

Німецька програма підтримки Bürgergeld відкриває нові перспективи для українців, які проживають у Німеччині. Починаючи з 1 липня 2023 року, Jobcenter пропонує біженцям ряд нових можливостей для поліпшення їх кваліфікації. Ініціатива надає широкий спектр підтримки та навчання з метою підвищення кваліфікації українців та сприяння їх успішній інтеграції в німецьке суспільство.   Нова допомога для українців у […]
Читати далі

Отримуйте нові вакансії

Отримуйте добірку безкоштовних вакансій прямо на телефон

Гарячі вакансії

900-1100 €
Чол./Жін.
28.05.2023
Польща, Бельсько-Бяла
1 вакансія
3600-5000 €
Чол./Жін.
11.05.2023
Англія, Бельсько-Бяла
1 вакансія
4200-4500 €
Чол./Жін.
06.04.2023
Польща, Варшава
1 вакансія
3400-4000 €
Чол./Жін.
06.04.2023
Польща, Бельсько-Бяла
1 вакансія